Cum de a alege Gazduire server dedicat

Serverele dedicate oferă mult mai multă putere și caracteristici decât gazdă partajată sau VPS, dar atunci când make your mind upți cu privire la web hosting dedicat pentru servere, este essential să luați în considerare o serie de lucruri înainte de a lua saltul. Nici doi furnizori de gazduire nu sunt la fel, deci este critical ca daca un pret pare prea bun pentru a fi adevarat, probabil ca veti primi intr-un fel un serviciu de calitate inferioara.

În interiorul unui server dedicat

Calitatea components-ului

Din moment ce veți închiria un întreg server fizic, este critical să plătiți pentru components de bună calitate și nu o grămadă de componente vechi treatment au fost aruncate împreună într-un șasiu metalic vechi. În schimb, aveți grijă de serverele dedicate cu HDD-uri de nivel enterprise sau chiar SSD-uri.

Căutați o referire la un server de marcă, cum ar fi Supermicro, HP sau Dell. Toate acestea sunt mărci de calitate de server.

Opțiuni de asistență

Aproape fiecare furnizor dedicat de internet hosting va oferi suport la un anumit nivel, dar nivelul true de suport va varia de la gazdă la gazdă. Iată câteva considerații pe treatment trebuie să le faceți atunci când comparați suportul:

Ce se întâmplă dacă aveți o difficultyă? Echipa lor de asistență este ușor accesibilă prin intermediul unui bilet de asistență, al unui telefon sau al unui chat Dwell?
Furnizorul de servicii de găzduire pe treatment îl căutați oferă asistență non-stop?
Care sunt momentele de răspuns ale acestora pe fiecare canal de suport?
Echipa lor de suport poate ajuta cu adevărat problema dvs. sau se comportă ca niște roboți, pur și simplu vă conectează la Wiki sau File.A.Q. articol, mai degrabă decât rezolvarea problemei dvs.?
Pentru a evalua punctele 3 și 4, ar fi o idee bună să trimiteți câteva întrebări de pre-vânzare echipei de asistență pentru a afla cât timp este nevoie pentru a obține un răspuns la întrebările dvs. și, de asemenea, dacă răspunsurile sunt de ajutor!

Indiferent de motivul pentru alegerea serverului dedicat web hosting, suportul ar trebui să fie un factor-cheie.

Garanții de înlocuire hardware (SLA etcetera.)
Acestea sunt oferite de centre de date furnizorilor de servicii de găzduire și apoi de la furnizorii de servicii de găzduire până la clientul last. Semnificația acestor garanții este că, dacă aveți o dilemmaă, furnizorul de servicii de gazduire sau datacenterul treatment găzduiește serverul dvs. va oferi să înlocuiască hardware-ul eșuat (sau defecțiune) într-un anumit interval de timp.

Dacă vă uitați în jur la compararea furnizorilor dedicați de hosting, veți începe să observați că furnizorii mai ieftini au SLA (Support Stage Agreements) mai lungi pentru înlocuirea hardware-ului, cum ar fi HDD-urile defecte. Deci, este întotdeauna o idee bună să aflați aceste informații, altfel ați putea afla doar că gazda dvs. are un SLA sărac atunci când vă aflați într-o situație în care aveți nevoie de o înlocuire urgentă.

Există și alte SLA-uri, cum ar fi disponibilitatea rețelei și disponibilitatea energiei. Ar trebui să căutați o gazdă treatment oferă ninety nine,nine% + pe fiecare dintre acestea.

Server Supermicro Dedicat

Opțiuni program

Sistem de operare
Oferă toate principalele distribuții Windows & Linux? Dacă acestea oferă doar Linux, probabil că echipa de asistență nu va putea să vă ajute cu problemele legate de Windows, chiar dacă puteți instala un sistem de operare personalizat. Căutați un furnizor de gazduire care oferă toate sistemele de operare principale, deși ar trebui să plătiți o taxă lunară suplimentară pentru sistemele de operare Home windows, deoarece acestea necesită o licență plătită.

Panou de Command

Ce panouri de control diferite sunt oferite? Emblem-ul cPanel

În timp ce un furnizor de gazde ar fi putut construi propriul panou de Management, este de obicei cel mai bine să optezi pentru unul dintre panourile bine cunoscute, cum ar fi cPanel / WHM (WebHost Supervisor) sau Plesk. În acest server dedicat fel, dacă vreodată trebuie să vă mutați internet site-urile Net departe, va fi mult mai simplu.

Dacă nu ați folosit un panou de Manage înainte de a gestiona serverul și site-urile asociate, ar trebui să încercați cu siguranță unul. Vă recomandăm cPanel / WHM, deoarece acesta este panoul de Command principal din industrie și oferă o gamă largă de caracteristici, cum ar fi crearea / gestionarea de cont, gestionarea e-mailului, backup-urile la nivel de server (către un server FTP la distanță, Amazon S3 and many others.) , și de gestionare a securității. O listingă completă a funcțiilor poate fi găsită aici pe internet site-ul oficial cPanel.

Software package suplimentar

Poate furnizorul dvs. de web hosting să instaleze software package suplimentar, cum ar fi Softaculous (software package de instalare cu one clic), WHMCS (software package de facturare) and many others. dacă este necesar? Deși ați putea să cumpărați licențe software package și să instalați singur software package-ul, este bine să știți că gazda dvs. poate deal with acest lucru dacă este necesar.

Migrarea de pe un server dedicat existent
Poate furnizorul de găzduire să vă ajute în procesul de migrare? Dacă întrebați, mulți vor fi mai mult decât mulțumiți de acest lucru pentru dvs. După cum sa Adult menționat mai sus, dacă utilizați unul dintre panourile de Regulate bine-cunoscute, acest proces va fi mult mai swift și mai ușor.

Dacă gazda World wide web refuză complet să vă ajute în vreun fel, probabil că este mai bine să stați departe, deoarece ar putea avea această atitudine față de orice probleme pe care le întâmpinați.

Calitatea rețelei și timpul de funcționare
Timico Datacenter NOC

Chiar dacă components-ul de server are un typical bun și datacenterul în care este localizat serverul dvs. are o garanție bună pentru înlocuirea hardware-ului, dacă rețeaua suferă de pierderea pachetului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *